Zinmag Remedy 2.0

Posted by Alvairs On Feb - 19 - 2009

Experience the free yet massively improved Remedy 2.0 and make it your real professional template!

Zinmag Remedy

Zinmag Primus Blogger template

Posted by Alvairs On Jan - 24 - 2009

We thank you for support in BloggerStyles, and let's discover the feature of this white professional Blogger template!

Zinmag Primus

Color Paper Blogger template

Posted by Alvairs On Dec - 24 - 2008

Discover Color Paper today and it's time to make a change for your artistic satisfaction!

Color Paper

Kung Fu Panda

Posted by Madong Arizona On 22.58 6 comments

ini sebenarnya pesanan dari Mr. Eman untuk di downloadkan filmnya. tapi karena kung fu Panda baru akan diputar secara resmi Tanggal 6 juni 2008, maka downloadnya di tunda dulu,

Kung Fu Panda adalah sebuah film animasi bergendre Action komedi keluarga menceritakan kehidupan seekor panda pemalas di lembah damai (Valley of Peace) bernama Po, but tanpa disangka-sangka dia terpilih menjadi sang penyelamat ketika para musuh macam tutul menyerang valley of peace. Mampukah Po mengatasi para musuh-musuhnya? nantikan aja tanggal mainnya 6 juni 2008. klo diliat dari trialx wow,.. keren buangetzz..

Direktur: Mark Osborne dan John Stevenson
Naskah: Jonathan Aibel dan Glenn Berger

Pengisi Suara:
  • Jack Black ==> Po
  • Jackie Chan ==> Master Monkey
  • Dustin Hoffman ==> Shifu
  • Lucy Liu ==> Master Viper
  • Ian McShane ==> Tai Lung
  • Angelina Jolie ==> Master Tigress
  • Seth Rogen ==> Master Mantis
  • David Cross ==> Master Crane
  • Michael Clarke Duncan ==> Commander Vachir
  • Dan Fogler ==> Zeng
  • Randall Duk Kim ==> Oogway
  • James Hong ==> Mr. Ping
tapi kalo kepengen nonton trialnya buka aja youtube.com

Apa bener Ini hanya Iseng

Posted by Madong Arizona On 02.32 1 comments

Hanya sekedar iseng, buka google dan memasukkan kata kunci myviewin. dan hasilnya ada 20,100 untuk pencarian biasa. dan 9 dari hasil pencarian berbahasa indonesia. ada 3 web yang sangat mencolok untuk indonesia yaitu
http://petrussoeganda.com dan http://yuwieku.blogspot.com dan http://www.how-to-make-money-blog.com
ketiganya informatif, klo http://www.how-to-make-money-blog.com
hanya sekedar kopian dari http://petrussoeganda.com/ cuman nomer refx aja yang dirubah.Wajar klo hanya segitu yg banyak yg nulis myviewin, maklum aja hari ini (21 April, 2008) baru 157 member yang dari Indonesia.

saya sengaja melakukan pencarian atas pake key myviewin, karena saya merupakan member dari myviewin.
Myviewin adalah sebuah website social netwok (mirip friendster, myspace dll) yang juga membayar anggotanya, tapi menurut saya pribadi, web ini memberi lebih banyak profit sharing dibandingkan social network lain. ini terlihat dari jumlah seluruh member belum mencapai 3000 orang tapi earning di profileku sudah mencapai $50an tidak termasuk free $5 saat mendaftar ( ini jika saya bandingkan dengan yuwie-ku yg hanya $0.4 perbulannya) padahal jam mainnya sama.

saat pertama kali memasuki sebuah social network yg membayar anggotanya, hal yang paling penting untuk diketahui adalah bagaimana cara kerja web tersebut, trus cara pembayarannya. jika semua sudah clear, berpikirlah untuk MAJU atau tidak samasekali.

sama dengan social network lain, myviewin juga membayar anggotanya lewat Paypal. dengan min payout $50.00 cuman cara kerja dari web ini agak berbeda dengan Yuwie, atau RFN,

jika Yuwie menggunakan sistem hits (view) atau impression, RFN menggunakan sistem activity point. Myviewin menggunakan sistem poin berdasarkan view.

Mungkin anda bertanya lalu apa bedanya dengan Yuwie?
Yuwie memberikan kita poin berdasarkan berapa banyak halaman yang kita buka secara pribadi ditambah banyaknya halaman yang dibuka oleh referall atau downline kita. Sedangkan Myviewin memberikan poin kapanpun orang lain atau kita sendiri membuka halaman kita, termasuk profile, blog, foto, forum atau club, (jadi perbanyaklah page dengan menambahkan foto, blog dan club)

Trus bedanya sama RFN jelas: di RFN jika kamu tidak melakukan Aktifitas, yaa gak dapat poin,

Jadi di myviewin kita masih tetap bisa dapat poin meskipun selama 1 bulan tidak online, selama ada teman, yg melihat page kita, poin terus bertambah oeyy..
Tapi ada baiknya jika online, dan membuka page orang lain sambil ninggalin jejak. Ingat ninggalin jejak akan menarik org lain untuk melihat profile kita, jadi dapat poin lagi dech.

Untuk perhitugan poin downline, di Yuwie, Kamu hanya dapat poin 10% dari poin kamu sendiri (90% poin-mu milik Upline 10 level) ditambah Level 1 - 10%, Level 2-10%, Level 3-4%, Level 4-4%, Level 5-4%, Level 6-4%, Level 7-4%, Level 8-10%, Level 9-10%, Level 10-30%. Di Myviewin kita akan mendapatkan 100% poin downline sampai di level 10

Hanya itu aza dulu, klo ada yang ingin di tanyain, message saya disana. Trus klo kamu pengen gabung di myviewin, daftar gratis disini plus $5.00 welcome incomenya.

| edit post

Hmmm,..

Posted by Madong Arizona On 06.08 0 comments
Maksud hati ingin ngerubah template,..
tapi lupa ngesave, template code sebelumnya.
jadi link teman2 semuanya akan saya cari kembali. dan pasti akan saya temukan selama blog kamu-kamu tuh terdaftar disini atau disini


yang blum terlink kembali harap lapor, OK
| edit post

Fitna the Movie

Posted by Madong Arizona On 01.59 0 comments

Saya cuman penasaran aja dengan film ini, kata orang-orang kontroversial banget gitu. bahkan dikecam di bergai belahan dunia.

seperti Sekjen PBB Ban Ki Moon (Korea Selatan)mengutuk penayangan film ini.
Pemerintah Iran memanggil duta besar Belanda untuk memprotes penayangan film tersebut. Mantan PM Malaysia Mahathir Mohamad, menyerukan kepada seluruh ummat Islam untuk memboikot semua produk Belanda.
Sedangkan pemerintah Indonesia dengan tegas mengecam dan mencekal Geert Wilders apabila Ia hendak berkunjung ke Indonesia.

situs Liveleak merilisnya pada tanggal 27 maret 2008 lalu, dan karena banyak intimidasi pada mereka, maka mereka menghapus video tersebut pertanggal 29 Maret 2008. Versi bahasa Belanda dari film itu dilihat 1,6 juta kali dalam 2 jam.Versi bahasa Inggris-nya dilihat 1,2 juta kali dalam 5 jam info disini

Makanya saya jadi penasaran, bukan maksud ingin menyebarkan. kepengen liat aja. sekaligus mengetest keimanan.
film yang berdurasi sekitar 16 menit ini memunculkan Al'Quran dan judul "FITNA" diawal, selanjutnya ayat-ayat Al'Quran dan penjelasan (versi mereka) selanjutnya berisi info2 islam di Belanda dan Eropa, juga ada mengenai terorisme, hukum-hukum islam seperti rajam untuk pezina, gantung untuk para gay, juga ditampilkan beberapa cuplikan umat Syiah Karbala, masih banyak lagi dech
liat aja full versi disini atau part1 disini dan part2 disini

Vantage Point

Posted by Madong Arizona On 19.34 0 comments

Vantage Point (2008)

Eight strangers with eight different points of view try to unlock the one truth behind an assassination attempt on the president of the United States.







Watch Vantage Point Online »

10,000 B.C.

Posted by Madong Arizona On 19.32 0 comments

10,000 B.C. (2008)

A young hunter is forced to lead a small group of hunters to pursue a band of mysterious warlords to the end of the world to save the girl he loves.







| edit post

Jumper

Posted by Madong Arizona On 19.31 0 comments

Jumper (2008)

A genetic anomaly allows a young man to teleport himself anywhere. He discovers this gift has existed for centuries and finds himself in a war that has been raging for thousands of years between "Jumpers" and those who have sworn to kill them.






Semi-Pro

Posted by Madong Arizona On 19.28 0 comments

Semi-Pro (2008)

Jackie Moon is one-hit wonder who used the profits from the success of his chart-topping song "Love Me Sexy" to achieve his dream of owning a basketball team. But Moon's franchise, the Flint Michigan Tropics, is the worst team in the league and in danger of folding when the ABA announces its plans to merge with the NBA. If they want to survive, Jackie and the Tropics must now do the seemingly impo...




Diary of the Dead

Posted by Madong Arizona On 19.26 0 comments

Diary of the Dead (2008)

A group of young film students run into real-life zombies while filming a horror movie of their own.




The Bank Job

Posted by Madong Arizona On 19.21 0 comments

The Bank Job (2008)

A car dealer with a dodgy past and new family, Terry has always avoided major-league scams. But when Martine, a beautiful model from his old neighborhood, offers him a lead on a foolproof bank hit on London's Baker Street, Terry recognizes the opportunity of a lifetime. Martine targets a roomful of safe deposit boxes worth millions in cash and jewelry. But Terry and his crew don't realize the boxe...




College Road Trip

Posted by Madong Arizona On 19.18 0 comments

College Road Trip (2008)

Melanie is eagerly looking forward to taking her first big step towards independence when she plans a 'girls only' road trip to check out prospective universities. However, when her imposing police-chief dad insists on escorting her instead, she soon finds her dream trip turning into a nightmare full of misfortune and turmoil. Dad wants to assure total security and safety for his precious daughter...





Doomsday

Posted by Madong Arizona On 19.16 0 comments

Doomsday (2008)

In the future, the aggressive Reaper virus has wiped out most of the Earth's population, and the only way authorities can think to contain it is to wall off infected areas. The plan works for a while, until the virus reappears in noninfected areas years later. That's when a team of specialists led by Eden Sinclair (Rhona Mitra) is forced to drive into the infected areas and figure out a cure befor...





Never Back Down

Posted by Madong Arizona On 19.11 0 comments

Never Back Down (2008)

Jake Tyler has recently moved to Orlando, Florida with his family to support his younger brother's shot at a professional tennis career. Jake was a star athlete on the football team at home, but in this new city he is an outsider with a reputation for being a quick tempered brawler. Making an attempt to fit in, at the invitation of a flirtatious classmate, Baja, Jake goes to a party where he is un...




Shutter

Posted by Madong Arizona On 19.09 0 comments

Shutter (2008)

A newly married couple discovers disturbing, ghostly images in photographs they develop after a tragic accident. Fearing the manifestations may be connected, they investigate and learn that some mysteries are better left unsolved.






| edit post

Drillbit Taylor

Posted by Madong Arizona On 19.06 0 comments

Drillbit Taylor (2008)

Ryan, Wade and Emmit attend their first day at high school and they're pumped... until they meet up with Filkins, a school bully who comes off like a little Hannibal Lecter. Before they become completely engulfed in Filkins' reign of terror, they seek out some protection by placing an ad in Soldier of Fortune magazine. Their best response - and the cheapest - comes from Drillbit Taylor, a down-on-...




| edit post

Tyler Perry's Meet the Browns

Posted by Madong Arizona On 19.00 0 comments

Tyler Perry's Meet the Browns (2008)

A single mother living in inner city Chicago, Brenda has been struggling for years to make ends meet and keep her three kids off the street. But when she's laid off with no warning, she starts losing hope for the first time -- until a letter arrives announcing the death of a father she's never met. Desperate for any kind of help, Brenda takes her family to Georgia for the funeral. But nothing coul...




Horton Hears a Who!

Posted by Madong Arizona On 18.53 0 comments

Horton Hears a Who! (2008)
The imaginative elephant Horton hears a cry for help coming from a tiny speck of dust floating through the air. Suspecting there may be life on that speck and despite a surrounding community which thinks he has lost his mind, Horton is determined to help.



Watch Horton Hears a Who! Movie Online »
| edit post
Posted by Madong Arizona On 18.50 0 comments

Superhero Movie (2008)
After being bitten by a genetically altered dragonfly, high school loser Rick Riker develop superhuman abilities like incredible strength and armored skin. Rick decides to use his new powers for good and becomes a costumed crime fighter known as "The Dragonfly." However, standing in the way of his destiny is the villainous Lou Landers. After an experiment gone wrong, Lou develops the power to stea...


| edit post

21

Posted by Madong Arizona On 18.44 0 comments

21 (2008)
The true story of the very brightest young minds in the country - and how they took Vegas for millions. Ben Campbell is a shy, brilliant M.I.T. student who -- needing to pay school tuition -- finds the answers in the cards. He is recruited to join a group of the school's most gifted students that heads to Vegas every weekend armed with fake identities and the know-how to turn the odds at blackjack...


Watch 21 Online »

BLOGGER sama dengan HACKER

Posted by Madong Arizona On 19.54 1 comments
Eh Blogger sama dengan hacker loh,
Paling tidak itulah yang diungkapkan Pak Roy Suryo Di harian kompas
meski banyak yang tidak setuju terutama para pemilik blog, namun Pak Roy katanya "Harus Didukung Semua Pihak" loh,.. baca saja sendiri di sini

Jadi bagaimanapun kebenaran perbedaan antara blogger dan hacker, juga bagaimanapun banyaknya blogger yang protes tentang Statement tersebut melalui tulisan-tulisan mereka, tetap saja sebagian besar warga negara ini lebih percaya pada ucapan Pak Roy itu.
| edit post
    1
    Support By:www.iruha.com